onsdag 7. juli 2010

Heartcore-sessions!

En vorspiel-ide om å spille inn video på taket har utviklet seg til å bli en liten serie med videosnutter der Ingeborg Selnes covrer seg selv. Som man sier; "Bedre med 10 fugl på taket, enn en høns i hånda." Eller hvordan var den igjen? Med vår venn Øyvind Manskow bak kameraet har vi startet en liten rundtur i Oslo og omegn med ny location for hver video. Kanskje noen har et ønskested de vil vi skal besøke, eller skal vi kanskje spille i stua di? Plata er nå i trykken, og lander i våre hender 20. juli. Det er lov å stikke innom og se og kjenne på den- men vær stille- den sover enda. Låtene vi covrer på video er selvfølgelig låter som kommer på albumet, som har fått tittelen "Heartcore". En hyllest til livet, til kjernen av våre sjeler og ikke minst til Bodø, Oslo og byene vi er glade i.

Heartcoresessions part 1. Electro-roof session: Vi klatret opp på taket på Schweigaardsgate 61d i Gamlebyen. Forskrekka naboer stod i vinduene, og lyden måtte holdes på lavt nivå slik at borettsslagsleder ikke skjønte hva som foregikk.. Ingeborg var redd for å falle utfor og Holmenkollen skimtes i bakgrunnen.


Heartcoresessions part 2. Balkony-version: Vi klatret ned igjen, og spilte inn en noe forenkla versjon av vår neste single? Kill the night. Ingeborg har plantet sukkererter.


Heartcoresessions part 3. Nydalen: Dette er øvingslokalet vårt! Her øver også andre Osloband som Bellman og Hiawata. Vi ønsker oss et band til- så hvis du trenger et stort og deilig øvingslokale med garasje og grill-muligheter så kom til oss! Guttene tar keyboard-timer for tiden med stor og rask framgang.


Heartcoresessions part 4. Postgirobygget-version. Vel...nok sagt. Vi var litt redde for at dette skulle bikke over av kleinhet. (kassegitar, nachspielsang og bølgeskvulp er litt for mange fremmedord for oss på en gang). Men hey-det er sommer og its ok! Stussen er en veldig nostalgisk og fin båt som alle bør ønske seg en tur med. Vi ankra til og med opp ved sukkerbiten sammen med andre cabincruisere som skulle se Al Green. Idyll! Trang fødsel! Kursiv!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar