onsdag 7. juli 2010

TrænisjJohoi! Vi gleder oss til å spille på festivaaal! Lørdag spiller vi på norges kanskje vakreste festival i det nordnorske havgapet- Trænafestivalen. Det bor ikke særlig mange på Træna til vanlig--men en gang i året kommer 2.000 tilreisende hit for å dra på festival. Vi har pakket hiking-utstyr og er klare for storslåtte naturopplevelser. Det sies at Ingrid Olava pleier å stå i fiskebua og selge burgere- "Nachspieldronningen" har kanskje litt karsk på innerlomma også?


Før den tid skal vi fly til Bodø med alt for mye synthstasj, og fikk i dag beskjed om å ta oss av det Islanske raggea-bandet "Hjálmar" på veien.

(Hjálmar)

Sammen skal vi få tilbringe et par timer på SPA i Bodø sentrum (herlig festival!) før vi tar hurtigbåten videre. Martin sier han skal utnytte fri tilgang til treningsstudio og løpe om kapp, mens Andreas pakker morgenkåpe og badeand. Vi gleder oss til band som Lars Vaular, Nils Bech, British Sea Power, John Olav Nilsen, Ingenting og Kråkesølv:)

Vi skal for første gang ha med oss kor på scenen! Verdens søteste "The Pink Duo" (Frida Børli og Charlotte Wiik) og Hanne Gravrok kommer til å tilføre låtene noe storslagent. (helt uten å øve med resten av oss først.. ) Avisa Nordland lover et Ingeborg Selnes med en mer framtredende frontfigur.. da gjenstår det å se!

The Pink Duo spiller med oss og med seg selv på Træna!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar