lørdag 22. mai 2010

Øyafestivalen!!

Yes, da kan vi endelig slippe jubelen løs. Vi er booket til årets Øyafestival! Ettersom dette er en av verdens beste festivaler, så er vi utrolig stolte over at de har funnet en plass til oss i årets program. Spesielt når årets program inneholder navn som Pavement, Gaslight Anthem, Robyn, Raekwon, Converge og Panda Bear (og sjukt mye annet bra). Snakker vi tidenes beste Øyaprogram? Vi skal spille på Sjøsiden lørdag 14.august, klokken 16.00, så den lørdagen er det bare å komme seg til Middelalderparken tidlig. Med tanke på at Lillebjørn Nilsen åpner lørdagen allerede klokken 13.00, så bør det i alle fall ikke være noen tvil. Vi ses der.

Tirsdag 18.5 var Ingeborg på besøk hos Popsalongen på P3. Der snakket hun om den nye skiva vår, "Heartcore", og spilte en live-versjon av "Feel It" på piano. Hun spilte også en coverversjon av 30 Seconds To Mars sin låt "Kings And Queens", som hun og Are hadde pakket inn i sin egen elektropakke. Det ble selvfølgelig reaksjoner fra Jared Leto-fansen, som mente det ikke var noen grunn til å ødelegge en låt som allerede var perfekt, men P3 fikk også så mange etterspørseler etter låta, at de valgte å spille den en gang til dagen etter.
Hør låta HER, og døm selv.

Søndag 16.5 var det duket for indie-Oslo's festkveld på Rockefeller, da Øyafestivalen og Camp Indie inviterte til storslått konsertkveld. Det var 15 band som spilte på 4 scener, og det var utrolig mange mennesker innom. Det var gratis inngang, men man kunne gi penger til de bandene man likte best om man ville det. Det var spesielt gledelig da, og se at så mange folk støttet opp om sine favorittband. Ettersom Are og Andreas var to av tre som arrangerte kvelden, var selvfølgelig alle sammen fornøyde da vi tuslet hjem i skumringen. Ingeborg gjorde også en innsats som konfransier, sammen med vår gode venn Erick Ellectrick, denne kvelden. En god laginnsats der altså.

Nå er det så varmt ute at det blir helt tullete å sitte her inne, så vi kaster skjorter og sandaler og løper ut i sola. Vi ses.

Ingeborg, Are, Martin og Andreas

Robyn - Dancing On My Own

Og en dødstøff dame til slutt...

Janelle Monáe - TightropeNå er det altfor varmt til å sitte inne, så nå skal vi ut

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar