mandag 10. mai 2010

B-lista, Jordan-mopp og Coca Cola Championship.

Da har arbeidet med den nye plata, som forøvrig skal hete "Heartcore, virkelig begynt, og førstesingelen, "Feel It", ble b-listet på P3 i forrige uke. En b-listing betyr at den spilles ca. tre ganger pr.dag, så det er bare å følge med på gutta i Radioresepsjonen, Ronny og Live i P3-Morgen, eller et eller annet annet P3-program så dukker den nok opp. Midt i mellom Biffy Clyro og Jared Leto.

Et annet sted du kan høre Ingeborg om dagen er på tv faktisk. Vår venn Even Vaa, som spille i verdenspop-bandet Captain and Me, har laget musikken som brukes i reklamen for de nye Jordan-vaskemoppene, og der har Ingeborg bidratt med litt nynning. Den blir kanskje ikke listet på noen radio, men den er ganske...jah..nynnbar.

I bandet til Ingeborg så er det utrolig nok bare én som er interessert i fortball, og det er Andreas. Han er beinhard Leeds-supporter, og etter mange år i bakevja nede i tredje divisjon i England, rykket de endelig opp til nivå to nå på lørdag. Kanskje ikke stort for mannen i gata, men er ikke ofte vi har en sett en mann vise så mange følelser på en gang. De som var på selve kampen i England, de feiret sånn som dette. Som seg hør og bør.

Elland Road, Leeds 08.05.2010:

Vi andre (Andreas også da) gledet oss over at vi fikk tilbake siste låt fra våre venner i DeadMono, og det er nå bare finjusteringer og mastring som gjenstår før plata er helt ferdig. Robin Snasen (snasen.no), som blant annet har laget cover-art for Rumble In Rhodos og Lukestar, er snart ferdig med et kjempefint cover, og en ny myspace-side er snart oppe å går.Det er bare ting å glede seg til framover nå altså. Også er det sommer da, hurramegrundt!

Ingeborg spiller med Joddski i Bodø nå på torsdag, og vi andre kommer opp å spiller i Bodø Spektrum 3.juni. Vi spiller også på Musikkens Dag i Oslo 5.juni, men er ikke helt sikker på hvilken scene det blir ennå ennå. Ellers så begynner vi å glede oss til Træna Festivalen, hvor vi har fått med oss jentene i Pink Duo på kor, sammen med Hanne Paulsen Gravrok som også synger på plata vår. Vi spiller på hovedscenen lørdag klokken åtte, men vi kommer opp allerede på fredag. Vi må jo få med oss mest mulig av Norges fineste festival.

I mens kan dere høre på våre to favorittlåter om dagen.

Vi ses rundt

Ingeborg, Are, Martin og Andreas

JohnOssi - Deadend


The National - Bloodbuzz OhioIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar