torsdag 29. april 2010

Ting skjer

Shit, nå har det vært så mye jobbing med plata den siste måneden at vi har helt glemt å blogge. Men vi er her fortsatt altså, og skiva nærmer seg veldig nå. Som vi har nevnt før mikses låtene våre av Malcolm og Fredrik i DeadMono i Stockholm, og resultatet vi har hørt så langt er veldig bra.. Gleder oss veldig til å få vist fram til alle sammen!

Vi har tatt et ganske langt steg videre fra "The Zoo", men dette er også første gang hele bandet har vært med på å påvirke låtskrivingen, så det er en ganske naturlig utvikling. I alle fall for oss som lever inne i Ingeborg Selnes-bobla. Det blir mye mer dansbart, mye mye mer allsang og ikke minst så blir det dritbra! Gled eder....:)

I dag skal vi øve for første gang på en stund også. Det er ikke bare bloggen som har blitt forsømt, men også øvingstidene våre. Men nå skal vi tilbake i full trening, og vi kommer til å være tighte og fine til Trænafestivalen.
Før det skal vi spille i Bodø 3.juni. Men, da har Andreas faktisk funnet det for godt å reise til Usa noen uker, så da stiller vi med Tom Olav fra Agent Cooper som reserve. Den eneste forskjellen vil være at Tom Olav ikke har tatoveringer, så ingenting å bekymre seg for:)

Ses rundt

Ingeborg, Are, Martin, Andreas

Imens kan dere glede dere med den nye Kate Nash-singelen "Do Wah Doo"


Og ikke minst med den nye Robyn-låten, "Dancing On My Own":
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar