mandag 1. februar 2010

Everybody Was In The French Resistance... Now!

Da er det er denne tiden av året igjen, tiden da alle norske journalister skal komme med sine dommedags-profetier. Ikke om når verden skal gå under, selvfølgelig, men de kommer med sine innerste tanker om hvem de tror skal prege Musikknorge det neste året. Det er mange navn som går igjen her, og mye tyder på at de vil få rett med i alle fall et par.

Susanne "Artisten, ikke kvinnen" Sundfør fikk som alle vet terningkast seks for sin nye singel, "The Brothel", i Dagbladet her om dagen. Innad i bandet blir vi veldig skeptiske når folk triller sekserene her til lands, men ettersom Andreas har jobbet med mannen som ristet og rullet, så valgte vi å la tvilen komme Suzy S til gode. Og etter å ha hørt låta noen ganger, så kan vi si oss litt enige med Dagbladet. Men bare litt. Det er en utrolig fin låt, men terningkast seks gir som regel altfor store forhåpninger. Ingeborg Selnes gir derfor terningkast fem. Syns den minner om en blanding av Carol King og Rockettothesky, faktisk, og det må man da like. Eller hva? Vi gleder oss i alle fall til skiva som kommer i mars en gang.

Et par andre navn som vi her i bandet stiller oss bak i 2010 er Lars Vaular, Blood Command og krølltoppen Moddi. Alt vi har hørt fra disse så langt lover så altfor godt, og vel så det. Oj, dette blir morro! Det som er ekstra hyggelig er at VG også har trua på Ingeborg Selnes, dette stiller vi oss også 100% bak.

Sjekk linken her:

Hvis du plukker med deg siste nummer av ungdomsbladet Spirit, vil du se at også disse har trua på oss. Det at folk tror på oss er jo veldig hyggelig, og det er også helt ok at andre enn våre fanatiske mødre kommer med hurrarop. Selvom det selvfølgelig er veldig hyggelig og uvurderlig det også. I Sprit kaller de Ingeborg for "Årets Norske Popbabe", og selvom det er litt kleint så skal vi la dem komme unna med det. De har også gjort et lengre intervju, hvor ovrskriften er "Nord-Norges Svar På Rihanna?", og ettersom vi elsker Rihanna, så er den ganske enkel å svelge. Plukk opp bladet å les om Ingeborgs syn på sitt eget band Vs. gjengen til John Olav Nilsen, hennes forhold til Flava 2 Da Bone, hvordan "hitbarometeret sprengtes i studio og som alltid, om Robyn. Et ganske morsomt intervju som er gjort av vår venn Tore fra Hiawata!.

Helt på tampen kommer et par navn som vi bare har generelt trua på. Hele tiden.

Enjoy

Ingeborg, Are, Martin og Andreas

The XX - Crystalized


Everybody Was In The French Resistance, Now - G.I.R.L.F.R.E.N (You Know I've Got A)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar