torsdag 28. januar 2010

En ny gig under By:larm og noen bilder

Da blei det plutselig litt stille her en ukes tid, men dette har vi selvfølgelig en helt logisk forklaring på. 50% av bandet har nemlig vært sengeligende hele denne uka. Noen mener at det var sjømaten man spiste på søndagen, mens noen andre (med legemødre) mener at vi har hatt dette fæle Noroviruset. Uansett hva det var så var det ikke spesielt hyggelig. Men nå er vi oppe å går igjen, og vi gjør oss klar for øving seinere i dag.

Well, det nærmer seg Trondheimstur, og uka etter der er det By:larm, så det er nok å gjøre i ukene som kommer. I tillegg til vår gig på Last Train fredag 19.2 under By:Larm, skal vi også spille på en Universal Music-showcase på Parkteateret torsdag 18.2. Det er kanskje ikke fri inngang der oppe, men håper at alle som har mulighet til å komme tar seg turen dit. Der skal vi spille med Harrys Gym, Alexandria Quartet++. Blir så bra atte.

Kom over dette bildet fra Elle-fotoshooten til Ingeborg for noen uker siden. Sjekk hun flotter seg a! (og bildet er tatt av Annette fra Sonet)
Photobucket

Og slik hadde gutta det på samme fotoshoot, ikke like fasjonabelt.....
Photobucket

OK, til neste gang, vi sees.

Ingeborg, Are, Martin og Andreas

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar