mandag 18. januar 2010

Stockholm, Lillomarka og Robyn.

Nå har låtene våre kommet seg til den svenske hovedstaden, og vi venter spent på første lytt. Svensker gjør jo stort sett veldig mye rett når det kommer til popmusikk, så vi får se hva de får til med norsk popmusikk.

Ellers har det ikke skjedd så veldig mye på band-fronten siden sist. Ingeborg har flottet seg på en Elle-fotoshoot, og det kommer en lengre artikkel om hun der den 20.februar. De har visst trua på oss i 2010, det setter vi veldig stor pris på. Pass på å få med dere det.

Ellers så ble langrennskia innviet i Lillomarka i går. Det var masse forledre med pulk og pensjonister i løypa, men vi klagde ikke vi. Vi smørte med blå Swix og prøvde oss opptil flere ganger på noen mislykkede Petter Northug-rykk i bakkene Dette førte til stor hygge blant de nevnte pulk-mennsekene og pensjonistene. Kanskje neste gang....?
Ute i løypa traff vi også på Marie fra My Little Pony, så det er tydelig at det er flere band som ligger i hardtrening fram mot OL 2014.

Helt på slutten er vi nødt til å poste den splitter nye videoen til I Blame Coco fra England. Og ikke bare er Coco Sumner datteren til Sting, men hun har fått med seg verdens tøffeste dame, Robyn, på denne låta. Blir ikke bedre enn dette da. Pheeew.

Vi sees rundt.

Ingeborg, Are, Martin og Andreas

I Blame Coco Feat.Robyn - Caesar


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar