onsdag 13. januar 2010

Musikk/Mat/Mote/Monster-blogg

Jadda, så da har vi fått vår egen blog også. Nå har du altså sjansen til å følge oss på facebook, myspace og på denne bloggen. Det skal ikke være enkelt å henge med i 2010. Uansett, dette blir ikke en blogg som bare kommer med nyhetsoppdateringer og andre trivielle ting. Du kommer selvfølgelig til å få servert de sedvanlige oppdateringene som: "Ingeborg spiller i Oslo Spektrum i kveld", og "Ingeborg Selnes selger til gull. Igjen!", men du får mest sansynlig flere av typen som dette: "Ingeborg er en sutrekopp", "Jeg har kjøpt meg ny kjole" og "Are, Martin og Andreas er sjukt mye kulere enn Ingeborg". Denne bloggen går altså litt mer på dagsformen vår, hvordan vi har det etter konsert og hva vi har spist på turné. Og ikke minst, det går veldig på hvem av oss som skriver. Heh.

Dette er mer en mote/musikk/mat/monster-blogg.

Nå nærmer det seg jo by:larm her i byen (Oslo altså) og vi spiller på Last Train sammen med Monteé fredag 19.2. Vi har hverken spilt på Last Train, eller sett Monteé live før (har selvfølgelig hørt masse på skiva da), så dette er en kveld vi ser utrolig mye fram til. Monteé går på 23.00 og vi går på 00.00. Og husk, Last Train er kanskje byens hyggeligste sted, men ikke det aller største, så pass på å være tidlig ute hvis du skal få presset deg inn.

Før den tid skal vi en liten tur til Trondheim og Knaus, nærmere bestemt fredag 12.2. Der skal vi vise fram alle de nye låtene som kommer på skiva vår senere i år, og det kommer forhåpentligvis til å bli en like bra fest som de siste gangene vi har vært der. Kanskje danser noen på bordet igjen? Ingeborg?
Det ryktes også at Mew spiller i storsalen denne dagen, så det kan bli en flott kveld altså. Vi gleder oss igjen.

På øving i morgen skal vi begynne å klippe og lime litt på settet til de to kommende konsertene, så i mens kan vi poste to videoer som har gått utrolig mye på stereoen her hjemme. Om de har vært til inspirasjon eller ikke, det finner dere ut av etterhvert.

Vi ses rundt

Ingeborg, Are, Martin og Andreas

Mayer Hawthorne - Just Ain't Gonna Work Out
Fever Ray - When I Grow Up

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar