fredag 5. november 2010

Involve Yourself

I går spilte vi inn video til verdens andre..(den første var i fjor) og kanskje til og med største YouTube-festival ;"Give youself 2010". Det er involveyouself.com som står bak, og det handler kort fortalt om å spille musikk for å fremme menneskerettigheter.

Her er den fantastisk kule og bra damen Karin Park sitt bidrag fra festivalen i fjor.


Festivalen skal "publiseres" 30. november! Ryktene sier at både Thom Hell, Ingrid Olava, Cold Mailman og rimelig mange andre artister skal delta. 
Vi fikk heldivis låne lysstoffrørene fra de obskure kunstprosjektene til Kjersti Bersti og skapte en slags neon-steming i øvingsgarasjen. 


Å ta på Zorro-masker syns vi også var en god ide. Vår kompis Ole Magnus "Badeballen" Marksten bidro med herlig saxofonsolo, men vi hadde ikke maske til han så da fikk han heller ikke bli med på bildet. Jeg visste egentlig ikke hva Badeballen egentlig het før nå nylig. Hvordan han fikk navnet har også sin forklaring: Da Hiawata var med Are til Larvik for første gang skulle de bade. Da møtte de Ole Magnus som kom ut av skogen med en enorm badeball. Fullt oppblåst såklart. Mellom grener og kratt var ikke det så enkelt. Badeballen og ballen ble med inn i bilen også og de relativt tynne guttene i Hiawata fikk så liten plass at de nesten stoppet å puste. Ja, nå tar historien nye veier kjenner jeg. På tide å stoppe her. 


Klassisk.. 


Gleder oss til å se hvordan videoen ble og til å vise den til dere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar