onsdag 14. juli 2010

Trænafestivalen var så fantastisk som vi trodde!Da var vi trygt hjemme fra Trænafestivalen, etter at vi hadde en fantastisk tur ute på øya som ligger fire timer med båt fra Bodø by. Vi skulle ikke spille før lørdagen, men vi benyttet sjansen til å dra opp allerede fredag for å oppleve denne festivalen som hadde skrytt så mye av. (og ikke minst for å utnytte tilbud om SPA i Bodø før båten gikk videre) Det viste seg at alt var sant. Det ble work out-session på Balansen SPa-senter, fantastiske naturopplevelser, masse glade mennesker, gode band og vi fikk mange nye venner. Spesielt The Real Ones fra Bergen må trekkes fram, som kom til unnsetning på båten over. Vi hadde gledet oss til noen øl og litt mat på båten over, men da kapteinen informert om at det ikke var lov med medbragt mat og drikke, at ølen kostet 70 kroner og at de ikke tok kort, satt vi skuffet tilbake. Men kjernekarene fra Bergen snek en liten tusenlapp over bordet, og sa de kunne få de igjen senere. Thanks a bunch boys, det skal vi huske på! (de fikk selvfølgelig pengene igjen straks vi var på land...selvom de allerede hadde glemt det, haha).
Konserten vår gikk veldig bra på lørdagen. Teltet tok vel 350 mennesker, og det var stappfullt allerede tre kvarter før vi gikk på (det må sies at vi var tre kvarter forsinket, ettersom ingen passet på at banda holdt tidene der oppe, men men). Dette var første gang vi spilte de nye låtene, med de nye arrangementene, så vi var litt spente før vi gikk på. Vi hadde også med oss Hanne Gravrok og de to flotte jentene i The Pink Duo som kordamer. Men, det viste seg at alt gikk helt perfekt, så nå er det bare å glede seg til Øyafestivalen!


Vi avsluttet fstivalen i midnattsol, sammen med (Ingenting) (fra Sverige, ikke Stavanger), Kråkesølv, Hjalmar og FM Belfast fra Island. Flotte folk, og flott sol. Kan vi spille på Træne hvert år? Please? Nå har vi en ukes pause fordi Ingeborg er i Bodø, Are er i syden og Andreas og Martin jobber døgnet rundt i Oslo. Deilig for Are og Ingeborg, udeilig for Andreas og Martin, haha.

Nå nærmer det seg plateslipp dere. Hurra, vi gleder oss!

Vi ses rundt

Ingeborg, Are, Martin og Andreas


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar